Smukke vedhæng fra byBiehl og Izabelle Camille

Halskæde

En af de slags smykker, som aldrig går af mode er vedhæng, som kan placeres i halskæder. Det er en type smykker, som har været på mode i rigtig mange år og som formentligt vil blive ved med at være på mode i mange år frem. Det skyldes, at et vedhæng i en halskæde kan betyde så mange ting. Ofte kan det være et vedhæng du har fået fra nogen du holder af eller i forbindelse med en stor dag i dit liv. Der findes mange forskellige vedhæng og hvis du vil blive lidt klogere på hvad der findes derude af vedhæng kan du udforske byBiehl og Izabelle Camille for at se om du kan finde nogle smukke smykker her.

ByBiehl har de runde former

Noget af det, som man vil lægge mærke til hvis man kigger nærmere på de forskellige vedhæng fra byBiehl er, at der er rigtig mange af deres vedhæng, som er runde i formerne. Det gælder blandt andet de smykker, som er formet som jordkloden. Her er der tale om vedhæng, som både kan fås i sølv og i guld. Begge typer af vedhæng er matte i deres form og derfor er det smykker, som ikke skinner helt så meget, som mange smykker fra Izabelle Camille for eksempel gør.

Det er ikke kun når det kommer til vedhæng, at byBiehl har specialiseret sig inden for de runde former. For du kan nemlig også finde de fineste ørestikker, som netop har den runde form. Ørestikkerne er runde med et hul i midten. Og på selve metallet er der de sødeste små blomster, som er med til at gøre ørestikkerne unikke. Det er netop disse fine detaljer, som byBiehl med tiden er blevet kendt for. Der er nemlig her tale om et smykkemærke, som designer smykker, der er både feminine og elegante. Ofte er det disse helt små detaljer, som er med til at gøre, at smykkerne skiller sig ud fra mange af de andre smykker man finder i dag. Netop derfor er byBiehl så populært et smykkemærke, som flere og flere de vælger når de skal have nye smykker.

Smukke smykker fra Izabelle Camille

Hvor byBiehl især er kendt for de fine vedhæng med runde former og med feminine detaljer, så er Izabelle Camille især kendt for vedhæng med mere kant. For går du ind på en webshop for at se mere til smykker fra Izabelle Camille så vil du blandt andet lægge mærke til vedhænget som hedder ‘gem drop’, som er et stort dråbeformet vedhæng i forskellige farver. Du kan blandt andet finde et vedhæng med en lilla sten og med guldramme uden om. Derudover kan du finde et vedhæng med en sort sten indeni og en bronzeformet ramme udenom. En anden type er en turkis sten med en sølvramme udenom, som også er fin og som mange vælger at købe.

I nogenlunde samme stil kan du også finde et andet vedhæng fra Izabelle Camille, som dog er lidt mindre og som hedder ‘raindrop’. Formen er dog også en dråbe, og farvene er rosa indeni og guld udenpå.