Mangler du penge til en ny bil?

ny bil

At investere i en ny bil kan være en meget stor udgift. Det er de færreste, der lige har 300.000,00 kr. til at stå på opsparingen. Men hvad gør du så, når du mangler penge til en ny bil, og drømmebilen står og skinner ved bilforhandleren?

En mulighed for at realisere drømmen trods manglende penge på kontoen, kunne være at optage et forbrugslån. Et forbrugslån er et lån, der dækker over forbrug. Der skal i de fleste tilfælde ikke stilles sikkerhed for lånet, hvorfor du kan bruge pengene til lige præcis de forbrugsgoder, du har lyst til. Du skal derfor ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, ligesom du skal, hvis du søger om lån i banken.

Det er udbyderen irrelevant, om du bruger pengene som en investering, på oplevelser, eller på at købe bilen, du altid har drømt om at eje. Bemærk dog at der kan være enkelte udbydere, der ønsker at der bliver stillet sikkerhed ved de helt store lånebeløb. Dette vil fremgå af lånebetingelserne, hvis dette er aktuelt.

Besøg hurtiglaanene.dk og find et forbrugslån til den nye bil.

Mangler du penge til en ny bil – Tag et online forbrugslån

At låne penge online er meget nemmere og hurtigere, end det er at tage et lån i banken. Der skal udfyldes rigtig meget papirarbejde i banken, og kreditvurderingen samt behandlingstiden af ansøgningen kan være meget lang.

Står du og skal bruge bilen som transport til og fra arbejde, kan det være en stor ulempe, at vente flere uger på et forbrugslån i banken. Fra du ansøger om et online forbrugslån til pengene står på din konto, går der oftest mindre end 24 timer. Selve kreditvurderingen tager typisk fra få minutter til nogle timer, alt efter hvilken udbyder, du ansøger hos.

Samtidig kan det være en stor ulempe, hvis du skal bruge flere måneder, eller måske endda år på at spare op til en ny bil, hvis du ikke ønsker at være afhængig af offentlig transport, eller ikke har ret gode betingelser med den offentlige transport fra dit hjem til dit arbejde.

Ansøg om forbrugslån hos flere udbydere og gør brug af det bedste tilbud

Det vil være en god ide at ansøge om et forbrugslån hos flere forskellige udbydere, så du kan holde lånebetingelserne op mod hinanden. Derved kan du gøre brug af det bedste tilbud, så dine omkostninger holdes så lavt som muligt.

En ansøgning om et forbrugslån er ikke bindende, før du godkender lånet, når du er blevet kreditvurderet godkendt ved hjælp af dit NemID. Du kan derfor roligt ansøge forbrugslån hos flere, uden at være bekymret for at komme til at optage flere lån.

Et forbrugslån strækker ofte fra 10.000,00 kr. og nogle gange helt op til 400.000,00 kr. Mangler du penge til en ny bil, er forbrugslånet derfor det oplagte valg i forhold til andre online lån, der ofte har et mindre lånebeløb og en kortere løbetid. Hos de fleste udbydere kan man selv vælge, hvor lang løbetiden skal være. På den måde har man selv meget stor indflydelse på, hvor højt det månedlige afdrag skal være.