Find træfældning til jeres behov

Træfældning

At have et træ, som skygger og som man egentligt ikke ønsker at have, kan der heldigvis gøres noget ved. Det kan være, at man uden for sit hus i Allerød i mange år har haft et stort træ. Hver gang man kigger ud af vinduet ser man hvordan grene og blade skygger for solen. Når man går ned i ens have kan man kun lige ane solen fordi, at træet det skygger så meget. Løber man rundt i haven vil man være tæt på at løbe ind i træet af og til fordi det fylder. Er det tilfældet, har man brug for en træfældning. Også hvis man har en virksomhed eller et firma et andet sted på Sjælland kan det ske, at man får brug for en træfældning.

Med en træfældning får I mere lys

Den primære grund til, at folk ønsker at få lavet en træfældning er, at det kan skabe mere lys når man er indenfor og når man er udenfor. For et træ kan være så stort, at det slet og ret skygger for solen. Måske synes man, at det er et smukt træ, hvorfor man ikke er interesseret i en træfældning. Ikke desto mindre bør man dog tænke på sit eget behov. Er man enig i familien om, at et træ det skygger for meget, så bør man ikke tøve med en træfældning. For det er netop denne træfældning som gør, at man kan få det bedre når man løber rundt i haven. Det vil nemlig skabe mere lys og det vil gøre, at man kan ligge og slikke sol om sommeren uden hele tiden at rykke plads, så det passer med solen.

Efter en træfældning kan man sagtens bruge træet til noget andet. Får man nogen til at komme ud og hjælpe en med træfældning, så vil de altid forhøre sig om, hvorvidt du har lyst til at gemme træet. Er det tilfældet kan de skære det ud for dig. Det kan være, at du har en pejs eller lignende og i så fald vil du selvfølgelig være interesseret i træet. Det kan også være, at du blot ønsker at bygge et lækkert bord af træet og i så fald bør du også gemme træet. På den måde kan en træfældning både gøre, at I får mere lys i hus og have, samtidig med, at du får materialer til at bygge noget.

En træfældning inkluderer alle maskiner og service

Skal man have foretaget en ydelse, som indebærer noget manuelt arbejde indebærer det ofte nogle maskiner. Det er meget ofte for at få adgang til disse maskiner, at man beder andre om at foretage arbejde. For står man sjældent selv for en træfældning vil man ikke have en stubfræser og lignende maskiner. Det skal man få andre til at komme med, og det kan i sig selv gøre, at man ikke selv klarer arbejdet.

Når man beder nogen om at komme og lave en træfældning så vil de stort set altid medbringe en flishugger. Sådan en maskine bruger man til grene og blade, og den laver savsmuld af det overskydende materiale fra den pågældende træfældning.