Få hjælp til valg af domæne hos Domæneguide.dk

Domænenavn

Når man opretter en hjemmeside er domænet noget af det vigtigste at have styr på. Uanset om hjemmesiden er oprettet på vegne af ens virksomhed eller den er oprettet som en mere personlig og privat hjemmeside, er det utroligt vigtigt at hjemmesiden har det rette domæne. Hvis en hjemmeside har et besværligt eller misvisende domæne, har dette stor betydning for hvor mange besøgende ens hjemmeside får.

Hvis domænenavnet er svært at stave til eller hvis de besøgende skal forsøge at gætte sig frem til hvad domænet er for at finde hjemmesiden, vil trafikken på hjemmesiden være betydeligt begrænset af dette. Dette kan især være en problem for virksomheder som forsøger at få nye kunder gennem deres hjemmeside. Hvis man vil have gode råd til hvordan man vælger det bedste domæne kan man finde dette og meget mere hos Domæneguide.dk.

Domæneguide.dk er eksperter når det kommer til domæner

Selvom langt de fleste danskere i dag tilbringer en stor del af deres arbejds- og fritid på nettet, er det ikke alle der har helt styr på de forskellige fagtermer der forbindes med hjemmesider og lignende. Som nævnt er domænet noget af det vigtigste når man opretter en hjemmeside. Et domæne er det man skriver i adresselinjen i ens browser for at komme ind på en given hjemmeside, og et domæne består altid af to dele.

Den første del af domænet er hjemmesidens ”navn”. I praksis vil dette typisk være navnet på den virksomhed der ejer domænet. Den anden del af domænet kaldes også for TLD (TopLevelDomain), og denne består altid af et punktum efterfulgt af nogle få bogstaver. Nogle eksempler på populære TLD’er er ”.dk” og ”.com”. Hvis man vil vide mere om de forskellige TLD’er samt hvad de bruges til kan man gå ind på Domæneguide.dk og læse mere.

Få råd til valg af domæne hos Domæneguide.dk

Når man skal vælge sit domæne er der en del ting man bør overveje. Som nævnt tidligere er det vigtigt at et domæne er nemt at huske, nemt at stave til og hverken er misvisende eller alt for langt. På denne måde sikrer man bedst at potentielle besøgende har let ved at finde hjemmesiden. Derudover bør man også prisen på domænet. Prisen på et domæne afhænger naturligvis af hvad domænet er, men derudover kan prisen for det samme domæne også variere alt efter hvilken domæneudbyder man bruger. Hos Domæneguide.dk kan man se en sammenligning af priser på forskellige domæneudbydere samt hvilke ydelser de hver især tilbyder.