Danskerne vil have flere oplevelser under juletræet

oplevelsesgaver

Der er ingen tvivl om at vi i mange år har levet et liv hvor de materielle ting i livet måske har fyldt lidt for meget. Vi skulle alle have den største bil, det største hus, den vildeste have, en stor båd i havnen og meget mere. I dag er der mange der så småt begynder at trække sig lidt væk fra raset og ser at de ting ikke giver lykke i livet, vi vil hellere have oplevelser og dele nogle gode minder med dem vi holder af.

Oplevelser kan gøre os lykkeligere

Det er vist igen og igen at hvis vi søger lykke i livet så skal vi også have et aktivt liv hvor vi lærer nyt, hvor vi bliver inspireret og hvor vi oplever nye ting. Det behøves ikke altid at betyde at vi skal rejse om på den anden side af jorden og lærer at meditere med tibetanske munke, det kan ligeså vel være små simple oplevelsesgaver. Oplevelser som det at tage i spa med den man holder af, blive forkælet og nyde stilheden sammen, det er en oplevelse hvor man kommer tæt på hinanden og deler kvalitetstid sammen.

Så er der små oplevelsesgaver som at tage et kursus i madlavning eksempelvis, der findes mange kurser indenfor alt fra at lære at lave kinesisk mad, til at lære at lave hjemmelavet sushi, til indisk, til at lære at lave italienske pizzaer og sågar hotdogs.

Så er der oplevelsesgaver som er lidt mere actionpræget, det kan være alt fra at kører gokart med vennerne, flyve i luftballon over danmark, hoppe elastikspring eller måske tage et solospring ud fra et fly, så hvis du savner spænding i dit liv, så er action oplevelser helt sikkert noget der vil få adrenalinen op i dig.

Oplevelser for to

Hvis du leder efter en gave til ham eller hende du holder af, så bør du i den grad overveje en oplevelse for to, så får i begge noget ud af gaven, i får noget tid sammen og ikke mindst en god oplevelse og som skrevet tidligere så er det altså oplevelser og minder som skaber et stærkt sammenhold i et parforhold og derfor er det vigtigt at opleve en masse.

Du kan starte med at finde frem til hvad du mener din partner vil finde interessant at opleve, for der er mange forskellige gaveideer. Det kan eksempelvis være et ophold på et dansk slot, hvor der vil blive taget godt om jer med gourmetmad, lækker vin, lækre omgivelser og meget mere.

Det kan også være et wellnessophold hvor i kan få slappet af, få massage, ansigtsmassage, svømme lidt rundt, komme i dampbad og meget mere. Det kan også være en tur op i en luftballon hvor i sammen kan se det smukke land fra oven.